Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου

[cc_quote]κάθε χιλιόμετρο  μετατρέπεται σε ευρώ[/cc_quote]Ξεκινάει σήμερα στις 5 μ.μ. στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, ο αγώνας δρόμου «Τρέξε χωρίς Τερματισμό», όπου το κάθε χιλιόμετρο των συμμετεχόντων μετατρέπεται σε ευρώ.

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικό γεγονός που συνδυάζει τον αθλητισμό με τη βοήθεια προς το συνάνθρωπο. Στους καιρούς που ζούμε, θα πρέπει όλοι να βοηθάμε. Επίσης μέσα από αυτό το γεγονός φέρνουμε στην Έκθεση και το νεαρό κόσμο», ανέφερε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ HELEXPO, Κυριάκος Ποζρικίδης, δίνοντας ουσιαστικά το ύφος του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

Ο αγώνας «Τρέξε χωρίς Τερματισμό» διοργανώνεται από τη ΔΕΘ HELEXPO και τον αθλητικό σύλλογο «ΕΡΜΗΣ 1877», με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και τη στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.  Θα διαρκεί 72 συνεχόμενες ώρες από 20 έως 23 Μαΐου και ο στόχος, πέρα από την άθληση και την ευεξία, είναι να στηριχθούν έμπρακτα οι παρακάτω κοινωφελείς οργανισμοί: Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”, Ανοικτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Λάμψη” και Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδας.

Όσοι έχουν πραγματοποιήσει ηλεκτρονικά την εγγραφή τους, μπορούν να παραλάβουν τα bib numbers (αριθμοί) από τη γραμματεία στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ (Αγγελάκη & Λεωφόρος Στρατού) όλες τις ώρες λειτουργίας της (Τετάρτη 20 Μαίου από τις 10π.μ. έως το Σάββατο 23 Μαίου 6μ.μ.). Παράλληλα, τα chip καταμέτρησης χιλιομέτρων θα παραλαμβάνονται επί τόπου την ώρα συμμετοχής του κάθε δρομέα.

Εδώ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε απόγευμα θα υπάρχει επιπλέον ένα ξεχωριστό μουσικό event με τον DJ Le Croque στα decks, παροχή του cocktail music bar της Θεσσαλονίκης «Βογατσικού 3» (γνωστό και ως το «παλιό Belair»).

kt_run_Day03_1578

[gkri]Το πρόγραμμα των μουσικών πάρτι που επιμελείται η ομάδα της «Βογατσικού 3»  (το παλιό Belair) και θα στηθεί έξω από τη Νότια Πύλη της ΔΕΘ, είναι το ακόλουθο:

Τετάρτη 20/5: 16:30 – 19:30

Πέμπτη 21/5: 18:30 – 20:30

Παρασκευή 22/5: 18:30 – 20:30

Σάββατο 23/5 14:30 – 17:30[/gkri]

«Ο αγώνας διαρκεί 72 ώρες, άρα η ΔΕΘ θα είναι ανοικτή 24 ώρες το 24ωρο και ήταν ένας στόχος μας αυτός, καθώς θέλουμε την Έκθεση ανοικτή όλο το χρόνο και ήδη αυτό το επιτυγχάνουμε και με άλλες δράσεις και διοργανώσεις», δηλώνει ο κ. Κυριάκος Ποζρικίδης στη συνέντευξη τύπου προσκαλώντας παράλληλα τον κόσμο να αγκαλιάσει τον πρωτότυπο αυτόν αγώνα.

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος και δεν κατάφεραν να δηλωθούν ηλεκτρονικά, μπορούν να γραφτούν επί τόπου έως και δύο ώρες πριν την ολοκλήρωση του αγώνα (23 Μαίου και ώρα 3μμ), στη γραμματεία του «Τρέξε χωρίς Τερματισμό».

Σχόλια

By | 2017-04-23T22:25:21+00:00 20 Μάιος, 2015|
RADIO CHAT